magazin motociclete electrice, magazin masinute electrice cu acumulator, Contact masinute motociclete electrice pt. copii
COCO TOYS
Se vand 2 terenuri intravilane
in Urziceni

Terenul 1 este situat in Urziceni, categoria curti constructii agroindustriale in suprafata de   133.424 mp. Terenul (un fost complex de crestere a porcilor) este in mare parte betonat. Se preteaza la orice constructie agro-industriala, depozit, parc fotovoltaic, statie de sortare/prelucrare deseuri.
Imobilul Incinta Complex Porci - situat in intravilanul municipiului Urziceni este compus din urmatoarele constructii C1 Centrala termica (suprafata construita 116.85 mp).De asemenea pe teren se afla si o magazie din tabla de aprox 1000 mp proprietatea altcuiva.
La pretul de vanzare licitat se va adauga TVA 19%
Terenul 2 situat in Urziceni, categoria curti constructii agroindustriale in suprafata de   20478 mp. Terenul (o fosta statie de epurare) este in mare parte betonat.
Pe teren se afla urmatoarele constructii: statie de biogaz 455 mp, rezervor biogaz betonat 177 mp, magazie 37 mp, statie pompe 23 mp, bazine de decantare 155, 284, 699, 702, 272, statie pompe 23 - toate demolabile . Se preteaza la orice constructie agro-industriala, depozit, parc fotovoltaic, statie de sortare/prelucrare deseuri.
La pretul de vanzare licitat se va adauga TVA 19%
Atentie! Indiferent de pretul la care se va face vanzarea taxele notariale se vor calcula la cel putin 14 Euro/mp (nivelul din Registrul Notarilor care este in jur de 14 Euro/mp)